Маркування веломаршрутів «НАДДНІПРЯНСЬКІ РОВЕРТУРИ» Брав участь

Доданий
20.09.2017
Номер
9
Культура і туризм

У 2015 році ГО «Фонд ровитку «Шевченків край» було розлоблено п’ять велосипедних маршрутів за проектом «Наддніпрянські ровертури». Цим проектом пропонується провести повне маркування двох веломаршрутів в межах міста Канів: Комплекс «Авто-ріка» - Тарасова гора (з продовженням до Канівського природного заповідника та галікоптерного майданчика, комплекс «Авто-ріка» - «Королівська криниця».

Автор проєкту
Яків
Яків Прогнімак
Бюджет
50 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Локалізація проекту

м.Канів, вул.206-ї дивізії, 1, комплекс «Авто-ріка», Тарасова гора, лісове джерело «Королівська криниця»

Повний опис проекту та прогнозований обсяг витрат

На сьогодішній день розроблені веломаршрути проекту «Наддніпрянські ровертури» не визначені на місцевості. Відсутні повністю будь-які дороговкази, інформаційні таблички чи показчики як велосипедної, так і взагалі дорожньо туристичної інфраструктури.
В комплексі «Авто-ріка» працює КП «Туристичний інформаційний центр» де є прокат велосипедів, яким користуються як канівці так і гості міста. За схематичною мапою проїхати цими веломаршрутами складно.

Мета проекту

Зробити більш доступними веломаршрути проекту «Наддніпрянські ровертури», підняти їх привабливість, що буде сприяти збільшенню туристичної привабливості міста Канів в цілому.

Пропоноване рішення, що до розв'язування проблеми і його обгрунтування

Відсутня повністю в Каневі будь-яка велосипедна та дорожньо-туристична інфраструктура в результаті реалізації пректу буде частково створена, що стане повштовхом для повного вирішення проблеми.

Для кого цей проект

Проект разрохований на велику групу велосипедистів Канева та гостей міста які надають перевагу активному відпочинку в тому числі велосипедному туризму. Результатами проекту може скористатися за бажанням будь-який мешканець міста чи його гість.

План заходів з реалізації проекту

Планом реалізації проекту передбачено виготовлення інформаційних табличок, тафаретів для на несення маркувальних позничок, придбання фарби трьох кольорів та проведення робіт загалом вздовж 12-ти километрів веломаршрутів №1 до Тарасової гори та №2 до Королівської криниці. Встановлення великого бігборду біля комплексу «Авто-ріка» з мапою «Наддніпрянських ровертурів». Видання мапи-буклету «Наддніпрянські ровертури».

Ключові показники оцінки результату проекту

Збільшення велосипедних туристів та пересічних канівців, які подорожуватимуть веломаршрутами «Наддніпрянські ровертури» до Тарасової гори та лісового джерела «Королівська криниця». Підняття іміджу міста Канева, іміджу громадських організвацій та іміджу канівської влади.
Прогнозується збільшення осіб, які щоденно будуть користуватися транспортом.

Орієнтована загальна вартість проекту

50000.00 грн

Фотографії